BasBQ
Beef en Steak

Skillet Bread , ham&kaas

 
 

Rdj

Gemarineerd
Berichten
2.366
Na heerlijk brood uit de DO van het weekend.
Dacht ik ,hier kan ik meer mee .
Nog steeds simpel maar donders lekker.
Standaard wit brood recept aangehouden.
Deze gevuld met stukjes gesneden ham plakken en geraspte kaas met peterselie.
Deze over het deeg verspreid en opgerold
IMG_0487.jpeg

IMG_0488.jpeg

IMG_0489.jpeg



Dan in de lengte doorsnijden en kruislings over elkaar heen en dan weer in een cirkel draaien.
IMG_0490.jpeg

IMG_0491.jpeg

IMG_0492.jpeg

Brood met bakpapier in een skillet leggen en nog een uur afgedekt laten rijzen .
Brood met olie bestrijken.
En op 180 tot 190 graden bakken in de Kamado zonder een deksel. Voor 30/35 min tot hij mooi bruin is .
IMG_0494.jpeg

IMG_0497.jpeg

IMG_0498.jpeg



Warm serveren , Eet smakelijk šŸ˜‹.
En omdat de Q toch nog heet was, meteen nog een bruinbrood uit de Do
IMG_0500.jpeg

IMG_0501.jpeg


Nog een tip voor als je bang bent de bodem te verbranden.
Doe na 20 min een koude skillet met 2 houtjes onder de do / skillet waar het brood in zit .
IMG_0502.jpeg

IMG_0503.jpeg
 
Laatst bewerkt:
De geur alleen al......
Jammer dat de Kamado niet in de huiskamer mag staan.
 
  • Haha
Waarderingen: Rdj
Ik maak regelmatig Ham/Kaas broden uit de DO maar heb nog nooit het deeg op deze manier gevlochten met alle ingrediƫnten erin. Deze ga ik onthouden!
Mooi gedaan! šŸ˜‹
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Zoo, dat ziet me er een partij lekker uit!

Ik heb net gegeten maar zou zo weer aanschuiven.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Ziet er super lekker uit!
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
(y):unsure::unsure:. Ik ben geen bakker, maar zou iets ga ik toch eens proberen
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
(y):unsure::unsure:. Ik ben geen bakker, maar zou iets ga ik toch eens proberen
šŸ˜„ik ook niet , knoeien met deeg was niet echt mijn ding .
Maar ga het toch vaker doen .
 
Terug
Bovenaan Onderaan