BasBQ
Beef en Steak

Simpele Pulled Pork

 

Aevin

Vuurmaker
Berichten
54
Zaterdag pulled pork gemaakt.

2.8kg Procureur.
20230114_103459.jpg


Pulled pork kruiden van Noskos d'r over.
20230114_103841.jpg


Na ~5 uur op de UDS op ~120 graden, appel rookhout, interne temp 69 graden.
20230114_160756.jpg


Ingepakt verder tot 98 graden, geprikt met thermapen i.v.m. malsheid, was er eerder niet tevreden mee.
laten uitdampen.
20230114_183103.jpg


Na uurtje rusten, pullen maar. Beetje barbecuesaus en maggi d'r bij om op smaak te brengen.
20230114_195235.jpg


Op een wit bolletje met coleslaw en een plakje augurk, en eten maar.
20230114_200610.jpg
 
Dat ziet er goed uit.

Lekker hoor.

Gefeliciteerd met je 🐷
 
Wat kan simpel toch heerlijk zijn. Gefeliciteerd met je knor.
 
Daar had ik ook graag een broodje van meegegeten, ziet er erg lekker uit.

Gefeliciteerd met je knorretje!
 
Ik lust wel een broodje.
Proficiat met de knorrie award.
 
Mooi broodje! Gefeliciteerd!
Maar maggi 😱😱😉
 
Ziet er keurig uit. Proficiat!
 
Ziet er heerlijk uit. Gefeliciteerd met je knorretje
 
Blijft toch ook een heerlijk gerecht om te zien!

Gefeliciteerd met je knorretje
 
Terug
Bovenaan Onderaan