Liep vandaag in de Sligro en zag deze Simmentaler rib eye liggen. Die leek me wel wat, dus 2 stuks mee genomen.
Voorzien van wat zout, peper, knoflook poeder en tijm.
Omdat we dit keer wat minder tijd hadden, gegaan voor een hogere temp in de Q. 150 graden op het rooster, vlees er op tot 46 graden. Daarna nog even direct boven het vuur om hem wat aan te bakken. Laten liggen tot ongeveer 50 á 52 graden.
Met als resultaat:
Goed mals vlees. Zeker voor herhaling vatbaar
Voorzien van wat zout, peper, knoflook poeder en tijm.
Omdat we dit keer wat minder tijd hadden, gegaan voor een hogere temp in de Q. 150 graden op het rooster, vlees er op tot 46 graden. Daarna nog even direct boven het vuur om hem wat aan te bakken. Laten liggen tot ongeveer 50 á 52 graden.
Met als resultaat:
Goed mals vlees. Zeker voor herhaling vatbaar