- Berichten
- 5.285
Ja, daar gaan we. Vermits ik nog net geen 2 jaar mijn kamado joe heb, maak ik telkens wel iets nieuws klaar. Er is niet echt iets dat mij typeert of waar vrienden/familie achter vragen. Dus het enige dat mij echt typeert op dit forum, zijn de epic foto's op onze radiator in de keuken (deze keer de voorlaatste maand). Dus was dit voor mij een vrijgeleide om eender wat te maken, zolang hij maar op de radiator stond 
De laatste weken veel goeds gelezen over Noskos the Greek en dus er eens mee aan de slag gegaan. In de namiddag de kipfilets gehalveerd, ingesmeerd met olijfolie en rijkelijk bestrooid met Noskos The Greek. Daarna op een rooster een aantal uren laten drogen in de koelkast. Tegen de avond lekker grillen, samen met nog wat haloumi, waarna een plankje gedresseerd 'OP' de radiator. Kan vooral bevestigen dat de kruidenrub van Dennis op en top is. Wij lusten het.
Grappige was dat ik deze morgen mijn FB open deed en ik als eerste het bericht van Dennis zag over de gyros op het kanaal van Belgian BBQ.
Wat een toeval.

De laatste weken veel goeds gelezen over Noskos the Greek en dus er eens mee aan de slag gegaan. In de namiddag de kipfilets gehalveerd, ingesmeerd met olijfolie en rijkelijk bestrooid met Noskos The Greek. Daarna op een rooster een aantal uren laten drogen in de koelkast. Tegen de avond lekker grillen, samen met nog wat haloumi, waarna een plankje gedresseerd 'OP' de radiator. Kan vooral bevestigen dat de kruidenrub van Dennis op en top is. Wij lusten het.
Grappige was dat ik deze morgen mijn FB open deed en ik als eerste het bericht van Dennis zag over de gyros op het kanaal van Belgian BBQ.
