BasBQ
Beef en Steak

Shotguns shells

 
 
 

De Buuk

Pitmaster
Berichten
738
Gisteravond een hapjes en bieravond met vrienden. Uiteraard ging mijn gerecht op de bbq met een lekker kaassausje

Op de weber van een maat van me gemaakt met chunkie kersen. Recept van bbqexperience iets aangepast omdat ik het originele recept iets te nat vond.

Gehakt gekruid met jalapeno’s, peper, paprikapoeder, zout, oregano en cheddar kaas. Klein beetje baby ray saus er doorheen, lekker hoor

Een lekkere cornet oakes blond biertje erbij, cheers

76B90CFA-10C7-4B43-8746-A2E252C8FCFB.jpeg


55C9A90F-4229-47BC-8235-FE5D47C9001A.jpeg


37426F50-7F1A-4CE7-9001-C7E04749C7F6.jpeg


70ECA04E-B938-45F1-88D8-7266B6035E70.jpeg


806F0F95-9E18-49DA-A3DE-7C2BC0860B16.jpeg


1679209236853.png
 
Ziet er goed uit!

Was de pasta een beetje gaar? Dat zal de rede zijn geweest dat het oorspronkelijke recept zo nat was.
 
Ja die waren vorige keer ook gaar, origibele recept is met augurken en kappertjes door het gehakt. Die had ik nu vervangen voor rode ui en jalapeno’s
 
Oh ik moet niet zo vroeg op de dag gaan zitten struinen hier.... staat op de to q lijst
 
Terug
Bovenaan Onderaan