BasBQ
Beef en Steak

Shortribs van het Herefordrund

 

Mes-Bastard

Tondelzoeker
Berichten
7
De Shortribs in de rub gezet met mosterd en Blues Hog rub.
Na 3,5 uur ingepakt en na 9,5 uur van de Bastard afgehaald.
Na een uurtje rusten de ribben aangesneden.
Het smaakte heerlijk!

981EA609-FFDA-44B0-8195-AE9499F5389E.jpeg
23D3E36E-3299-4C29-8C3D-9BE6E1FAF34E.jpeg
A3CA08CA-0B50-4D82-84BF-C2F0E630715E.jpeg
94D71DBA-DBBB-454E-B19D-464CFC3F4DF0.jpeg
 
Mooi gelukt met een goede bark er op. Voor mij blijven die shortribs toch wel een van de favorieten!
 
Al 3 keer geprobeerd,en 3 keer 'mislukt' bij mij...deze ziet er goed uit,denk dat ik voor 4 keer is scheepsrecht moet gaan😃
 
Al 3 keer geprobeerd,en 3 keer 'mislukt' bij mij...deze ziet er goed uit,denk dat ik voor 4 keer is scheepsrecht moet gaan😃
Het is bij mij ook wel is fout gegaan. Maar als het wel lukt dan is het een fanatastisch stuk vlees. Succes met de volgende poging!
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan