BasBQ
Beef en Steak

Shortribs en ribbels

 
 

outwell

Kooltjesharker
Berichten
206
2 Australische graan gevoerde shortribs en 2 ribbels voor vandaag en morgen.
Natuurlijk met wat groenvoer en patatjes. ( Helaas geen foto)
De ribs hebben 5 a 6 uur op de Q gelegen op 110-120 graden.
De shortribs waren heerlijk mals , maar best wel vet vond ik.
Morgen maar weer opwarmen .
Hoe kan ik dat het beste doen zonder dat het te droog wordt??
a523d1d3da4544c016477be9c2106974.jpg
3f880c6593a0cea29ccbe24e6bee7240.jpg
816fde4774feb2d1a109d6a74a8d94a8.jpg
7894fd8d2ab00843f385e756ef297e49.jpg
1dd22aa0f68214eb88fa2a74421e42af.jpg


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Lekker ruige stukken vlees heb je daar. Dat moet smullen geweest zijn.

Als de ribs wat vet zijn zou ik niet zo bang zijn voor het opwarmen. Ik zou ze in een ovenschaal doen. Afgedankt met alufolie en dan bij 130/150g opwarmen. Eventueel wat boter er bij. Of het kookvocht mocht je dat bewaard hebben.
 
Terug
Bovenaan Onderaan