- Berichten
- 209
Vandaag voor het eerst short ribs gemaakt.
Afgelopen donderdagavond heb ik de short ribs uit de vriezer gehaald, om te ontdooien in de koelkast.
Vanochtend heb ik deze voorzien van Beef & Steak rub van crate goods.
Rond 9 uur vanochtend de barbecue aangestoken, om rond half 10 de short ribs erop te leggen (temperatuur 120 graden)
Als rookhout heb ik Whisky vat chunks van Napoleon toegevoegd (2 stuks).
Omstreeks 17.00 uur heb ik de short ribs eraf gehaald en geserveerd met gebakken aardappelen en sla.
Als sauce heb ik de Pitmaster X classic bbq saus gemaakt.
Erg tevreden met het resultaat, was zeer smaakvol en het vlees was heerlijk zacht.
Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk
Afgelopen donderdagavond heb ik de short ribs uit de vriezer gehaald, om te ontdooien in de koelkast.
Vanochtend heb ik deze voorzien van Beef & Steak rub van crate goods.
Rond 9 uur vanochtend de barbecue aangestoken, om rond half 10 de short ribs erop te leggen (temperatuur 120 graden)
Als rookhout heb ik Whisky vat chunks van Napoleon toegevoegd (2 stuks).
Omstreeks 17.00 uur heb ik de short ribs eraf gehaald en geserveerd met gebakken aardappelen en sla.
Als sauce heb ik de Pitmaster X classic bbq saus gemaakt.
Erg tevreden met het resultaat, was zeer smaakvol en het vlees was heerlijk zacht.






Verstuurd vanaf mijn KB2003 met Tapatalk