RobsGrill
Tondelzoeker
- Berichten
- 7
Laatst voor het eerst short ribs gemaakt. Lekker low and slow op een graad of 110-120 graden celsius.
Ik heb er een blokje eikenhout bij gedaan wat een extra kick meegeeft aan het rundvlees.
Na een uur of 4 ingepakt in folie en terug op de Kamado Joe totdat de thermapen zonder weerstand in het vlees glijdt(zoals een sate prikker in boter).
Nog een uurtje laten rusten en hoppa ready to dive in.
Ik ben zelf super blij met het resultaat voor een eerste keer dat ik dit gemaakt heb.
Gr Robin
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik heb er een blokje eikenhout bij gedaan wat een extra kick meegeeft aan het rundvlees.
Na een uur of 4 ingepakt in folie en terug op de Kamado Joe totdat de thermapen zonder weerstand in het vlees glijdt(zoals een sate prikker in boter).
Nog een uurtje laten rusten en hoppa ready to dive in.
Ik ben zelf super blij met het resultaat voor een eerste keer dat ik dit gemaakt heb.
Gr Robin


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk