- Berichten
- 543
Omdat het kan maak ik voor morgenavond lekker beef ribs klaar. Er zijn veel verhalen over de tijd (varieert van 6 tot 9 uur). Vandaag waren ze iig ontdooid en heb ik deze marinade gemaakt.
(Overall naar eigen inzicht en hoeveelheid)
http://hophophoreca.nl/koken-met-bier/spare-ribs-diverse-marinades/
1/3 flesje Grand Prestige (heb gewoon de 2017 gebruikt, wil mijn oude prestige's hier niet voor gebruiken)
2 Volle eetlepels bruine suiker
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels cider azijn
1 theelepel gedroogde oregano
3 theelepels knoflookpoeder
2 theelepels Cayennepeper
1 citroenschilrasp
2 theelepels mosterd
Scheut chilisaus
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
		
		
	
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			(Overall naar eigen inzicht en hoeveelheid)
http://hophophoreca.nl/koken-met-bier/spare-ribs-diverse-marinades/
1/3 flesje Grand Prestige (heb gewoon de 2017 gebruikt, wil mijn oude prestige's hier niet voor gebruiken)
2 Volle eetlepels bruine suiker
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels cider azijn
1 theelepel gedroogde oregano
3 theelepels knoflookpoeder
2 theelepels Cayennepeper
1 citroenschilrasp
2 theelepels mosterd
Scheut chilisaus
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk
 
	 
	 
			 
			 
 
		 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
		 
	 
	 
	 
	 
	 
 
		 
 
		 
	 
	 
	 
 
		