- Berichten
- 906
Hallo allemaal,
Vanochtend op tijd opgestaan om de bullet smoker / water smoker aan te steken. Vandaag is het tijd voor low & slow short ribs.
De short ribs in een eenvoudige rub van peper, zout, knoflook, ui en paprika gezet.
De Buccan BBQ op 105/110 graden en gaan!
Vervolgens het vlees er op, af en toe gesprayd met appelciderazijn en tijdens de stall ingepakt.
Maar nu heb ik een probleempje. De los&slow is een beetje low&fast geworden. Het vlees zit al op 90 graden en het duurt dus niet lang meer voor het klaar is. Kan ik het vlees direct na het uitwasemen laten rusten in een koelbox voor een uur of 4 a 5? Of moet ik het vlees dan pas na een uur rusten in de koelbox doen?
Groeten Laurens
Vanochtend op tijd opgestaan om de bullet smoker / water smoker aan te steken. Vandaag is het tijd voor low & slow short ribs.
De short ribs in een eenvoudige rub van peper, zout, knoflook, ui en paprika gezet.
De Buccan BBQ op 105/110 graden en gaan!
Vervolgens het vlees er op, af en toe gesprayd met appelciderazijn en tijdens de stall ingepakt.
Maar nu heb ik een probleempje. De los&slow is een beetje low&fast geworden. Het vlees zit al op 90 graden en het duurt dus niet lang meer voor het klaar is. Kan ik het vlees direct na het uitwasemen laten rusten in een koelbox voor een uur of 4 a 5? Of moet ik het vlees dan pas na een uur rusten in de koelbox doen?
Groeten Laurens