BasBQ
Beef en Steak

Short ribs low and slow.

 
 

Bjornkooyman

Vuurmaker
Berichten
92
Gister voor het eerst Shortribs gemaakt.
Ik had me even vergist in de tijd hahaha
Hebben er ongeveer 11 uur over gedaan.
Het was een stuk van 1,5 kilo.
Ik heb SPG gebruikt en het resultaat mocht er zijn (al zeg ik het zelf)

Bij een kern van 65 graden ingepakt in butcherpaper
Ze waren klaar bij ongeveer 96 graden kern.
dit alles op de masterbuilt 800.

Onze kat had er ook zin in 😜



94C58EAA-FC3E-4210-B749-7D5C5C7566CD.jpeg


46EF739F-7FA8-4350-B380-82724ECD15DA.jpeg


FC63709B-FEA0-4122-A2DB-EE7262F50790.jpeg


F9FC4375-CA44-42E0-B5D6-772448C98210.jpeg


IMG_1590.jpeg


C3341C2F-8A0E-46C1-B03A-5CB8413BB9D1.jpeg
 
Zo zeg, lekker stukje vlees hoor! Zijn het hele grove zout en peperkorrels die ik zie of heb je verse knoflook gebruikt?
 
Ziet er heel erg goed uit!
 
Mooie ribben man! Je BBQ is bijna groter dan je balkon


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ja dat klopt van dat balkon.
Moest mijn partner ook echt overtuigen, is gelukt.
Hij is een stuk groter achter de camara positie.

Je hebt een hobby of niet 😎😜 en ze geniet er ook van.
 
Lekker, man!
Wil ik ook weer eens maken, maar de prijzen van dit vlees is enorm gestegen!
 
Hartstikke mooi gelukt. Kan bijna ook niet misgaan ook met zo'n masterbuild. Het blijft voor mij toch wel een van de favoriete stukken.
 
Mooi stukje vlees. Smakelijk.
 
Lekker, man!
Wil ik ook weer eens maken, maar de prijzen van dit vlees is enorm gestegen!
Ja, vroeger was dit soepvlees. Daarna werd het populair op de Q.
En dat is niet alleen met short ribs.......
 
Ik lees teveel over Oekraine. Ik las Self Propelled Gun 😵‍💫
Ziet er iig heerlijk uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan