BasBQ
Beef en Steak

Short ribs 2 bereidingen

 

Smokerb

Stoker
Berichten
295
De short rib voor de smoker is alleen peper en zout en sprayen met appelciderazijn (met water). De hot and fast is korean style met marinade recept van bbqhelden. Met als enige toevoegung een goede kneep honing.
0d5f73508e637d5032bffef3fd341e59.jpg
73bdf6524a19d7ad283919ae3828ce30.jpg
b103730b8eb9f212bdb9d45a8633c7ba.jpg
87bb9117cbc6b3f759555db0767d724c.jpg
7680ee18610da784475c1b3a5b5e751d.jpg
a2f56e8d88c1846c354be87cd16d1b24.jpg
133746e9914f1cc1c0c51ead86b4e05d.jpg
1e99bccae70d895894188a058ce2ee4d.jpg


Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk
 
Heel mooie stukken vlees en dat nog eens op echt houtvuur gemaakt 👍
Welke hadden je voorkeur?
 
Dat is nou eens mooie marmering voor zo’n stuk runder ribben👌🏼.
Ben benieuwd naar de smaak verschillen/conclusie
 
Ik kon niet echt kiezen. De Texas style was perfect zacht en goed van smaak. Beste kwaliteit die ik tot nu toe heb gehad, en zeker best gelukt.

De korean style was tot 55° gegaard, super van smaak, de zoetige toon past m heel goed met de grill smaak en de smaak die dat toevoegd aan het vetrandje.

Ik kon niet kiezen. Liggen te ver uit elkaar, beide fantastisch. Bij de andere 2 was bij 1 de Texas style en bij de ander de korean style favoriet. Winnaar is dus nog niet bepaald.

Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk
 
Dit ziet er gaaf uit ! Had graag een vorkje mee geprikt. Leuk zo spelen met houtvuur.
 
Die marmering is echt mooi! Waar had je deze stukken vandaan?
 
Die marmering is echt mooi! Waar had je deze stukken vandaan?
Komt bij beef en steak vandaan. Was een "doodnormale" black angus maar leek wel een wagyu. Deze keer ook nagenoeg niet hoeven trimmen, dat wisselt wel per keer.


Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk
 
heeeel mooi. prachtig vlees zeg.
en uiteraard een lekker eindresultaat.
das genieten geweest
 
Zien er beide mooi uit
Inderdaad een beste marmering
 
Dat zijn inderdaad hele mooie stukken vlees. En mooie garing ook. Heerlijk. Volgende keer ook maar weer meebestellen, dit maakt hongerig
 
Terug
Bovenaan Onderaan