- Berichten
- 2.982
Eigenlijk draagt deze post niet zo heel veel bij aan het forum, behalve dat dit zo verschrikkelijk lekker is.
Ik werd door @Ewald en @Jet gekielhaald toen ik zei nog nooit secreto Iberico te hebben gegeten, dus bij deze het bewijs.
Het toeval wil dat onze slager voor de feestdagen een grote hoeveelheid had ontvangen en mij graag een stuk wilde sponsoren om eens te testen .

Ik had me voor genomen hiervoor de weber te gebruiken, waarbij ik er achter kwam door de hoeveelheid schimmel, ik deze al twee jaar niet gebruikt had
.
Even schoon branden. Hierna op hoog vuur met enkel pezo 2 minuten per kant.
Het resultaat is echt geweldig, dit kan zo concurreren met de beste steaks. Echt super. Ga ik veel vaker maken. Iedereen die dit nog niet kent, MOET het echt een keer klaar maken.
Ps. Wat een fun is de weber toch weer als je normaal meestal de kamado gebruikt.
@Ewald , @Jet , oprechte excuses dat ik niet eerder naar jullie geluisterd heb
.
Ik werd door @Ewald en @Jet gekielhaald toen ik zei nog nooit secreto Iberico te hebben gegeten, dus bij deze het bewijs.
Het toeval wil dat onze slager voor de feestdagen een grote hoeveelheid had ontvangen en mij graag een stuk wilde sponsoren om eens te testen .


Ik had me voor genomen hiervoor de weber te gebruiken, waarbij ik er achter kwam door de hoeveelheid schimmel, ik deze al twee jaar niet gebruikt had

Even schoon branden. Hierna op hoog vuur met enkel pezo 2 minuten per kant.
Het resultaat is echt geweldig, dit kan zo concurreren met de beste steaks. Echt super. Ga ik veel vaker maken. Iedereen die dit nog niet kent, MOET het echt een keer klaar maken.
Ps. Wat een fun is de weber toch weer als je normaal meestal de kamado gebruikt.

@Ewald , @Jet , oprechte excuses dat ik niet eerder naar jullie geluisterd heb


Laatst bewerkt: