LOMPE laars
Gemarineerd
- Berichten
- 1.550
Kort verhaal vanuit hier. Alles credits naar @BrandtQ !! BEDANKT VOOR T DELEN PIK!
www.bbqgenootschap.nl
Keep the fire burning!
Vandaag na heerlijke wandeling een gerecht klaar gemaakt, welke een absolute aanrader is!
Iberico secreto met "Egg fried rice" & verse Romesco saus
-paprika's roosteren op bbq of vuur, deze in ziplock zak doen zodat t doorstoomt. Na een tijd het vel verwijderen en de zaadjes.
Dit in een blender met verse peper & zout, knoflook, amandelschaafsel, komijn & rode wijnazijn. Deze saus is ook een top dipper met komkommer oid voor een gezonde snack.
Rijst welke eerder gekookt is, opbakken met ei, geschaafde wortelen, doperwten, sojasaus & lenteui.
De Iberico secreto op 140 graden indirect roken met kersenhout. Daarna op een hete grill kort afgrillen. Let op, vlees is behoorlijk vet laat dit niet aanbranden.
De combinatie

Smakelijk bbq strijders

Iberico secreto met romesco en granny smith
Iberico secreto, een van mijn favoriete stukken vlees. Zoveel smaak. Geweldig! Dit gerecht heb ik al meerdere keren gemaakt. Het vette ibericovlees met het notige van de romesco en het friszure van de groene appel maakt het een erg smakelijk geheel. voor vier personen: 800 gr iberico secreto 4...

Keep the fire burning!
Vandaag na heerlijke wandeling een gerecht klaar gemaakt, welke een absolute aanrader is!
Iberico secreto met "Egg fried rice" & verse Romesco saus

-paprika's roosteren op bbq of vuur, deze in ziplock zak doen zodat t doorstoomt. Na een tijd het vel verwijderen en de zaadjes.
Dit in een blender met verse peper & zout, knoflook, amandelschaafsel, komijn & rode wijnazijn. Deze saus is ook een top dipper met komkommer oid voor een gezonde snack.
Rijst welke eerder gekookt is, opbakken met ei, geschaafde wortelen, doperwten, sojasaus & lenteui.
De Iberico secreto op 140 graden indirect roken met kersenhout. Daarna op een hete grill kort afgrillen. Let op, vlees is behoorlijk vet laat dit niet aanbranden.
De combinatie


Smakelijk bbq strijders


Laatst bewerkt: