BasBQ
Beef en Steak

seargrate functie

smokeydre

Vuurmaker
Berichten
51
Ik heb de seargrate zien liggen, en vraag me af wat de functie is.
Ik bedoel, ik snap dat je vlees erop kunt leggen en het mooi schroeien. Maar wat is anders aan dit rooster, en je vlees gewoon rechtstreeks op je (hete) normale rooster?
 
duidelijk. Klinkt ook logisch :) En is het echt de strepen, of voor burgers, en wat je dan ook direct doet ook voor de smaak?
Want direct op rooster schroeit veel vlees ook wel meteen dicht toch?
 
smokeydre zei:
Ik heb de seargrate zien liggen, en vraag me af wat de functie is.
Ik bedoel, ik snap dat je vlees erop kunt leggen en het mooi schroeien. Maar wat is anders aan dit rooster, en je vlees gewoon rechtstreeks op je (hete) normale rooster?

Het gietijzeren rooster behoud zijn warmte beter en wordt heter inderdaad.
Hierdoor schroei je je vlees sneller dicht. Ook voor je biefstukje lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan