Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb de seargrate zien liggen, en vraag me af wat de functie is.
Ik bedoel, ik snap dat je vlees erop kunt leggen en het mooi schroeien. Maar wat is anders aan dit rooster, en je vlees gewoon rechtstreeks op je (hete) normale rooster?
duidelijk. Klinkt ook logisch En is het echt de strepen, of voor burgers, en wat je dan ook direct doet ook voor de smaak?
Want direct op rooster schroeit veel vlees ook wel meteen dicht toch?
Ik heb de seargrate zien liggen, en vraag me af wat de functie is.
Ik bedoel, ik snap dat je vlees erop kunt leggen en het mooi schroeien. Maar wat is anders aan dit rooster, en je vlees gewoon rechtstreeks op je (hete) normale rooster?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.