bij een kleine bijeenkomst van het bbqgenootschap kwam Dennis met sea turtle eggs aanzetten, die waren zo ontzettend lekker dat ik gisteren ook maar een poging heb gewaagd om ze te maken
nadat ik de vulling klaar had gemaakt, hier knikkers van gedraaid en deze even in de vriezer gelegd zodat je de worst er goed omheen kon draaien.
na ca 90 minuten kwamen ze er zo vanaf
Dennis had ook omschreven dat je het gehakt goed vast moet kneden, de volgende keer doe ik het met de keukenmachine, dan krijg je een veel compacter gehakt.
zo zag de binnenkant eruit.
Ik heb hier ingemaakt jalapeno pepers staan in een weckpot en er daar 1 van gebruikt.
Ik ben er nog heel zuinig mee geweest dacht ik zelf, heb nog geen halve gebruikt, maar de vlammen schoten bij ons de keel uit zo scherp als dat ze waren.
Verder waren ze wel erg lekker, een volgende keer wat minder jalepeno peper erdoor.
Dennis, bedankt voor het recept

nadat ik de vulling klaar had gemaakt, hier knikkers van gedraaid en deze even in de vriezer gelegd zodat je de worst er goed omheen kon draaien.

na ca 90 minuten kwamen ze er zo vanaf

Dennis had ook omschreven dat je het gehakt goed vast moet kneden, de volgende keer doe ik het met de keukenmachine, dan krijg je een veel compacter gehakt.

zo zag de binnenkant eruit.
Ik heb hier ingemaakt jalapeno pepers staan in een weckpot en er daar 1 van gebruikt.
Ik ben er nog heel zuinig mee geweest dacht ik zelf, heb nog geen halve gebruikt, maar de vlammen schoten bij ons de keel uit zo scherp als dat ze waren.
Verder waren ze wel erg lekker, een volgende keer wat minder jalepeno peper erdoor.
Dennis, bedankt voor het recept