Scofan
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Hallo allemaal,
Fijn dat ik toegelaten ben op het BBQ Genootschap.
Ik hoor er altijd veel over in de Podcast van NasQ en Noskos, dus wilde wel eens zien wat het is.
Zelf in het bezit van een Weber Kettle 57cm en ben het barbecueën wat aan het ontdekken.
Diverse bereidingen al gedaan en pizza is wel favoriet, maar ook diverse low and slow bereidingen zijn een succes gebleken.
Zelfs af en toe voor AVG de bbq aansteken om een stukje vlees te maken, gebeurd ook nog geregeld (bij droog weer).
Ik heb de BBQ buiten staan, maar als ik hem niet gebruik, staat hij in de garage, een overkapping heb ik niet, maar is nog wel een wens.
Hierdoor gebruik ik de bbq alleen bij droog weer.
Vlees haal ik veel lokaal bij de slagers en soms voor gemak bij de online slager (of als de lokale slager het niet heeft op kort termijn).
Fijn dat ik toegelaten ben op het BBQ Genootschap.
Ik hoor er altijd veel over in de Podcast van NasQ en Noskos, dus wilde wel eens zien wat het is.
Zelf in het bezit van een Weber Kettle 57cm en ben het barbecueën wat aan het ontdekken.
Diverse bereidingen al gedaan en pizza is wel favoriet, maar ook diverse low and slow bereidingen zijn een succes gebleken.
Zelfs af en toe voor AVG de bbq aansteken om een stukje vlees te maken, gebeurd ook nog geregeld (bij droog weer).
Ik heb de BBQ buiten staan, maar als ik hem niet gebruik, staat hij in de garage, een overkapping heb ik niet, maar is nog wel een wens.
Hierdoor gebruik ik de bbq alleen bij droog weer.
Vlees haal ik veel lokaal bij de slagers en soms voor gemak bij de online slager (of als de lokale slager het niet heeft op kort termijn).