BasBQ
Beef en Steak

Schweinehackse

 
 

JohanD

Stoker
Berichten
344
Hij stond al een tijd op de to do lijst, door de fotowedstrijd van deze maand is hij eindelijk gemaakt, Schweinehackse.

De hackse

c1e20e9adb3c95f5212373b8c97093b7_zpsbea4de2f.jpg


Het zwoerd er af gehaald en in de rub gezet. Als rub heb ik de basis rub van Noskos gebruikt, aangevuld met mosterdpoeder en hot Chili. De rub een nachtje laten intrekken.

De volgende dag op de Q, op 110 graden.

ea8f18afa769ba460d4a4221845fc448_zps0d7a62ee.jpg


Samen met krieltjes, uitje, prei, worteltjes.

c29dbe4300515ed6427aa27e3bf9b046_zps0f029c41.jpg


De hackse ruim 6 uur op de Q gehad.

73cdcfca8a06fe3da7cccad9833fc235_zps532209b4.jpg



 
ziet eruit om te smullen
 
Lust ik!!
 
Is dat echt lekker? Ik vind het een beetje een eng stukje vlees. Maar zo op de foto's lijkt het wel weer heel lekker. Zit er veel vet in?
 
Lin zei:
Is dat echt lekker? Ik vind het een beetje een eng stukje vlees. Maar zo op de foto's lijkt het wel weer heel lekker. Zit er veel vet in?

Het is heerlijk, het lijkt wel op Pulled pork

 
Lekker hoor!!!
 
Ziet er goed uit, wat moet je bestellen bij de slager als je dit wilt hebben.
 
Eddeped zei:
Ziet er goed uit, wat moet je bestellen bij de slager als je dit wilt hebben.

Varkensbovenbeen
 
Terug
Bovenaan Onderaan