- Berichten
- 768
Nadat ik vanmorgen gevraagd had voor ideetjes voor scholfilet op de bbq, kwam Jet met een lekker recept wat zij gebruikt voor Griet. Het was voor mij de eerste keer om het op deze manier te doen en het was echt heel erg lekker, vooral met die wat zoete Parmaham. Jet bedankt.
		
		
	
	
		 
	
Scholfilet met tomatentapenade met gehakte olijven en kappertjes
		 
	
Opgerold met de Parmaham
		 
	
Aan een spies op de WGA
		 
	
Eindresultaat
	
		
			
		
		
	
				
			 
	Scholfilet met tomatentapenade met gehakte olijven en kappertjes
 
	Opgerold met de Parmaham
 
	Aan een spies op de WGA
 
	Eindresultaat
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		
