- Berichten
- 1.648
Afgelopen week bij Makro niet alleen maar zalm gekocht. Ook een aantal scholfilets ingevroren en vandaag op de Q klaar gemaakt.
In de keuken machine zongedroogde tomaten met wat olie, kappertjes, bosui, stukje jalapeno peper en wat basilicum fijn gemalen. Smeersel op de filets gedaan. Opgerold en omwikkeld met wat ontbijtspek. Ondertussen Q aangestoken met een plankje cedar hout. Nadat het plankje begon te roken de filets erop gelegd en daarna indirect verwarmd tot 60 gr. Prei in 2 gesneden, ingesmeerd met olijfolie en boven direct vuur circa 3 min per kant gegrild. Het smeersel wat over was gebleven door de Quinoa geroerd en nog wat fijn gesneden tomaten. We hebben weer heerlijk gegeten.

Filets met smeersel

Indirect op het plankje n aar de 60 gr

Prei nog even grillen

Goede olijfolie over de prei en een beetje peper

Lekker met wat quinoa
Bedankt weer voor het kijken
In de keuken machine zongedroogde tomaten met wat olie, kappertjes, bosui, stukje jalapeno peper en wat basilicum fijn gemalen. Smeersel op de filets gedaan. Opgerold en omwikkeld met wat ontbijtspek. Ondertussen Q aangestoken met een plankje cedar hout. Nadat het plankje begon te roken de filets erop gelegd en daarna indirect verwarmd tot 60 gr. Prei in 2 gesneden, ingesmeerd met olijfolie en boven direct vuur circa 3 min per kant gegrild. Het smeersel wat over was gebleven door de Quinoa geroerd en nog wat fijn gesneden tomaten. We hebben weer heerlijk gegeten.

Filets met smeersel

Indirect op het plankje n aar de 60 gr

Prei nog even grillen

Goede olijfolie over de prei en een beetje peper

Lekker met wat quinoa
Bedankt weer voor het kijken