BasBQ
Beef en Steak

Schnitzel met een Italiaanse twist

 
 
 
 
 

Maccie

Gerijpt
Berichten
2.592
Ik was in de volle overtuiging dat ik een rollade uit de vriezer had gehaald. Na het ontdooien vond ik de kleur toch wel erg bleek en duidelijke lange draden/vezels......hmmm dat bleek dus een schnitzel te zijn.


Achteraf had ik uiteraard het labeltje moeten lezen welke ik er zelf op heb gedaan om bovenstaande dus te voorkomen... :-/


Ach ja hier verzinnen we ook wel weer iets op.


Het vlees:



In plakken:



Pesto erop:



Zon gedroogde tomaten:



Italiaanse kruiden, parmaham en pijnboompitten:



Opgerold, touwtje erom en nog even ingesmeerd met pesto.






Op de Q ermee met een beetje beukenhout:






Klaarie:












Was erg lekker van smaak. Volgende keer de plakken dunner snijden of dunner slaan. Schnitzel wordt al snel droog. Als de plakken dan ook nog aan de dikke kant zijn kan dat wel minder zijn.


Al met al heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar.
 
Nog dunner betekent nog eerder  droog.
 
2Bushy zei:
Nog dunner betekent nog eerder  droog.


Klopt. Ik ga er dan vanuit heb ik meer vocht van de vulling over houd aangezien deze dan korter inde Q ligt. Ik denk dat het dan beter in balans is.


Ik zou natuurlijk ook de temperatuur van de Q laag kunnen houden om op deze manier meer vocht te behouden.
 
Lust ik wel!
 
Lekker hoor!
 
Ziet er prima uit
 
Is dat niet gewoon een stuk varkensfilet? Daar kun je echt alle kanten mee uit hoor.
 
noskos zei:
Is dat niet gewoon een stuk varkensfilet? Daar kun je echt alle kanten mee uit hoor.

Dit is een stuk van de bovenbil, gebruikt voor snitzels en fricandeau.
 
Terug
Bovenaan Onderaan