BasBQ
Beef en Steak

Schinken und andere Delikatessen - Karl-Friedrich Schmidt

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
19.965
1001004008775901.jpg

Titel: Schinken und andere Delikatessen einfach selbstgerauchert und konserviert
Auteur: Karl-Friedrich Schmidt
ISBN: 3 7750 0421 1
Taal: Duits
Aantal blz: 160
Waar te koop: Bol.com
Prijs in ?: 17,99 ?
Bespreking:

Het boek begint met wat warenkennis over vlees en geeft tips waar je op moet letten. Er staat ook een tabel in met de voedingswaarden per vleesdeel.
Verder wordt het nat en droog pekelen uitgebreid besproken zo ook het injecteren. Ook het koud en warm roken wordt duidelijk uitgelegd.
Dan komen in het boek de verschillende pekeloplossingen aan bod met de daarbij behorende recepten.
Behalve ham recepten staan er ook vis, kaas en ei recepten in dit boek.
 
Voor dit boek zou ik misschien het Duits opzij zetten!
 
Als je de standaard begrippen vertaald hebt valt het reuze mee.
 
Duits moet wel lukken ,dat en ik wel aardig de baas, boek ziet er wel interesant uit, maar eens kijken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan