- Berichten
- 416
Vandaag m'n 1e gerecht op de WGA gemaakt, had 2 kids te eten, dus het moest iets leuks worden. Op internet een filmpje gezien van een Amerikaan met een baard die stap voor stap laat zien hoe je de schildpadburgers maakt. Alleen maakt hij ze 'iets' groter. We zijn begonnen met een spinnensoepje, toen schildpadburgers met reibekuchen en toe, uiteraard, ijs.
Met behulp van een starter en tips van medeforumleden de WGA aangestoken, gaat veel makkelijker dan verwacht (met de starter). Rookt inderdaad erg de eerste 6 minuten, maar dan wordt het al snel minder.
Schildpadburgers gemaakt en op de bbq gelegd en zo nu en dan gekeken en op geur, kleur en gevoel ze van de bbq afgehaald. Ze waren gaar.
Kids vonden het geweldig.
Oja, ook ik vond ze erg lekker en ja, je proeft dus duidelijk wel verschil tussen een op houtskool bbq gebakken hamburger of ??n die op een gas gestookte bbq is gebakken

Met behulp van een starter en tips van medeforumleden de WGA aangestoken, gaat veel makkelijker dan verwacht (met de starter). Rookt inderdaad erg de eerste 6 minuten, maar dan wordt het al snel minder.

Schildpadburgers gemaakt en op de bbq gelegd en zo nu en dan gekeken en op geur, kleur en gevoel ze van de bbq afgehaald. Ze waren gaar.
Kids vonden het geweldig.

Oja, ook ik vond ze erg lekker en ja, je proeft dus duidelijk wel verschil tussen een op houtskool bbq gebakken hamburger of ??n die op een gas gestookte bbq is gebakken
