Gisteren Schichtfleisch gemaakt.
Een procureur in steaks gesneden en deze een nachtje in de rub gezet.
De volgende dag de DO van een laagje spek voorzien, vervolgens om en om vlees en ui/paprika en de DO gezet.
Zodra de DO vol was bbq saus erover en alles afgedekt met weer een laagje spek.
De DO een uurtje of 4 boven lekker laten pruttelen en daarna alles "gepuld".
Een mooi brood met dit heerlijke goedje gevuld (halverwege het vullen nog wat kaas toegevoegd).
Een heerlijke maaltijd, heeft wel wat weg van pulled pork.
Een procureur in steaks gesneden en deze een nachtje in de rub gezet.
De volgende dag de DO van een laagje spek voorzien, vervolgens om en om vlees en ui/paprika en de DO gezet.
Zodra de DO vol was bbq saus erover en alles afgedekt met weer een laagje spek.
De DO een uurtje of 4 boven lekker laten pruttelen en daarna alles "gepuld".
Een mooi brood met dit heerlijke goedje gevuld (halverwege het vullen nog wat kaas toegevoegd).
Een heerlijke maaltijd, heeft wel wat weg van pulled pork.