BasBQ
Beef en Steak

schichtfleisch uit de DO

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
291
Schichtfleisch uit de Dutch Oven.

ingrediënten.

2.8 kilo procureur
1 kilo grote uien
4 paprika's
250 gram bacon
250 ml bbq saus
bbq rub

bereiding.

snij de procureur 1 dag van te voren in plakken van ongeveer 1.5 cm.
Bestrooi alle stukken met de bbq rub.
Laat het vlees 1 nacht in de koeling overnachten.

Dag van bereiding.
Leg plakjes bacon op de boden en tegen de zijkant kant van de DO.
Stapel vervolgens laagjes op met procureur ui paprika totdat de DO vol is.
Zet je bbq op ongeveer 175 graden. Plaats de DO in de bbq en laat het minimaal 4 uur sudderen. Eetsmakelijk.

20220325_193008.jpg


20220325_193231.jpg


20220325_193747.jpg


20220325_193903.jpg


20220326_112847.jpg


20220326_114901.jpg


20220326_114222.jpg


20220326_115328.jpg


20220326_115410.jpg


20220326_162228.jpg


20220326_171319.jpg


20220326_173158.jpg
 
Dat ziet er goed uit! Hoe vond je het gerecht smaken?
 
Lekker hoor! 😋😋
 
Deze ga ik zeker een keer maken , 👍🏻
Doe je alleen bbq saus er in of ook nog extra vocht?
 
Laatst bewerkt:
Dat ziet er een heerlijke pot eten uit zeg. Heb je mooi gemaakt
 
Dat ziet er heerlijk uit, toch maar eens kijken voor een Do.
 
Terug
Bovenaan Onderaan