- Berichten
- 3.095
Best BBQers,
Gisteravond de maiden run gedaan van de nieuwe Outdoorchef Rover 570. Omwille van wat extra bakruimte ingekocht als versterking van het Ei.
Voor een eerste keer besloten tot een simpele en doeltreffende maaltijd: spiesjes Sint jacobsschelp met een limoenboter (helaas niet gebeurd...), scheermessen met knoflook en peterselie en een fijne Dorade. Hierbij een korte sfeer impressie:
Lekker bakken...
Op het bordje:
En het visje, stuffed with citroen, Dragon en wat overgebleven knoflookpeterselie, en afgesmeerd met limoenboter (gewoon boter mengen met wat rasp en sap van een limoen, afmaken met peper/zout en een tikje cayennepeper)
Over de Outdoorchef zal ik nog wel een recensie plaatsen. Ik ben er goed over te spreken. Fijne aanwinst met een enorme bak ruimte. Kan zo maar zijn dat hij vandaag weer aan de slag moet voor een lekkere Zarzuela
Groetjes van Jeroen
Gisteravond de maiden run gedaan van de nieuwe Outdoorchef Rover 570. Omwille van wat extra bakruimte ingekocht als versterking van het Ei.

Voor een eerste keer besloten tot een simpele en doeltreffende maaltijd: spiesjes Sint jacobsschelp met een limoenboter (helaas niet gebeurd...), scheermessen met knoflook en peterselie en een fijne Dorade. Hierbij een korte sfeer impressie:
Lekker bakken...

Op het bordje:

En het visje, stuffed with citroen, Dragon en wat overgebleven knoflookpeterselie, en afgesmeerd met limoenboter (gewoon boter mengen met wat rasp en sap van een limoen, afmaken met peper/zout en een tikje cayennepeper)

Over de Outdoorchef zal ik nog wel een recensie plaatsen. Ik ben er goed over te spreken. Fijne aanwinst met een enorme bak ruimte. Kan zo maar zijn dat hij vandaag weer aan de slag moet voor een lekkere Zarzuela

Groetjes van Jeroen