- Berichten
- 2.745
Vandaag was het een perfecte dag om een saucijzenletter te maken en dan ook gelijk maar een hamburger was ook al lang geleden
Het was redelijk gelukt de letter barste open maar hij was heerlijk
En de hamburger vonden ze ook prima smaken
Zal de foto’s van commentaar voorzien alvast bedankt voor het kijken
Riblappen voor de hamburger en varkenslappen voor het saucijzendeeg
Vlees gesneden en zout er door heen en in de vriezer voor het malen
Het vlees door de porkert heen gedraaid
Dan het soezenbeslag klaarmaken voor het saucijzendeeg dit bestaat uit melk,water,boter ,bloem en ei
Soezendeeg klaar moet nu afkoelen
Gehakt en soezendeeg goed mixen
Proefstukje proberen of de smaak al goed is
Worsten gemaakt deze in de koelkast zodat het wat stijver wordt
Bladerdeeg vullen met de worsten
Letter van gemaakt en op bakpapier gelegd
En op de bbq voor ongeveer 40 min indirect op 180 graden
Dat ziet er al lekker uit jammer dat hij gebarsten is
Dat ziet er toch geslaagd uit
Stukje voor de binnenkant
En nu de hamburgers aan de beurt op het laatst nog een paar plakjes spek erop
En dan het eindresultaat een heerlijk broodje hamburger niet de mooiste foto en opmaak maar we hadden trek en hij was super
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Het was redelijk gelukt de letter barste open maar hij was heerlijk
En de hamburger vonden ze ook prima smaken
Zal de foto’s van commentaar voorzien alvast bedankt voor het kijken
Riblappen voor de hamburger en varkenslappen voor het saucijzendeeg

Vlees gesneden en zout er door heen en in de vriezer voor het malen

Het vlees door de porkert heen gedraaid

Dan het soezenbeslag klaarmaken voor het saucijzendeeg dit bestaat uit melk,water,boter ,bloem en ei

Soezendeeg klaar moet nu afkoelen

Gehakt en soezendeeg goed mixen

Proefstukje proberen of de smaak al goed is

Worsten gemaakt deze in de koelkast zodat het wat stijver wordt

Bladerdeeg vullen met de worsten

Letter van gemaakt en op bakpapier gelegd

En op de bbq voor ongeveer 40 min indirect op 180 graden

Dat ziet er al lekker uit jammer dat hij gebarsten is

Dat ziet er toch geslaagd uit

Stukje voor de binnenkant

En nu de hamburgers aan de beurt op het laatst nog een paar plakjes spek erop

En dan het eindresultaat een heerlijk broodje hamburger niet de mooiste foto en opmaak maar we hadden trek en hij was super

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro