BasBQ
Beef en Steak

Saturday 2nd run Nette Lette

 

Mapster

Vuurmaker
Berichten
54
Een paar mooie stukken St. Louis style ribs via Beef & Steak. Deze ga ik bereiden volgens recept van Smokey Goodness deel 1 wedstrijdribs.

Vrijdagavond de rub en BBQ saus gemaakt en de ribs gemarineerd in de Srirachasaus;

44c868d50d45507764d8f0a58b5a9c49.jpg


7668c4d60576d4cad8deeecab2bfc50a.jpg


Zaterdag in de rub gezet en op de smoker;

fa089c9ce7f0765e88d8efae6bc0d57b.jpg


3312e52da1fd45f8b9d279a9091eaf8a.jpg


e90c56c1e4f5180d97a11e85f7b44be2.jpg


Het idee was om 3-2-1 cyclus aan te houden maar had toch echt wat problemen om de offset op 110 graden te houden. Wel steady voor lange tijd op 130 graden maar daardoor ging het toch wat sneller dan in de planning;

296db9d9e741029ec48feccc3dbeb9ee.jpg


da5bff81f3482888c146f048745a5f95.jpg


Elk halfuur even sprayen met Piggy spray;

1fad0ca17da67a72359499325e0dca6c.jpg


Na 2,5 uur toch maar ingepakt in folie volgens receptuur;

abb5ad1c4663e706f1d264174f7fa523.jpg


Na ongeveer 2,5 uur in de folie eruit gehaald en gelakt met de Smokey Goodness Original BBQ saus;

a27d68b96df761a7978b566a8add2b23.jpg


23e629971a478d9d35be6383ca5a0898.jpg


En het eind resultaat;

b58850d22d0b33b903e5d085bdf11b8a.jpg


348ee77c7b230f3dc1e47960f19900ec.jpg






Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
Dat was vast erg lekker.!
 
Wow....jammie :)

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A5010 met Tapatalk

 
Dat zijn nog eens spareribs.
 
Mooie dikke ribben :) ben zeker ietsie te laat om te proeven ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan