- Berichten
- 406
Hoi hoi,
Deze carnaval komen er wat mensen eten. Op zondag komen er een aantal mensen pulled pork eten. Die wil ik vrijdag al gaan maken en dan opwarmen.
Op maandag komen er ook wat mensen eten en dan wil ik ze wat pulled pork serveren van vrijdag - 's avonds doe ik een afgekoelde portie in de vriezer en dan maandag weer uitleggen en opwarmen.
Ik wil op maandag ook wat (inmiddels Award Winning
) Dan Bras Sateh serveren....maar het lijkt me niet verstandig om maandagavond te gaan klooien met de BBQ. Hele dag bier en dan met vuur spelen -> Lijkt me niet handig. En daarbij duurt dat veel te lang.
Mijn vraag: Is het mogelijk om die sateh al vooraf klaar te maken en dan op de 1 of andere manier op te warmen? Kan ik me haast niet voorstellen maar ik laat me graag verassen.
Deze carnaval komen er wat mensen eten. Op zondag komen er een aantal mensen pulled pork eten. Die wil ik vrijdag al gaan maken en dan opwarmen.
Op maandag komen er ook wat mensen eten en dan wil ik ze wat pulled pork serveren van vrijdag - 's avonds doe ik een afgekoelde portie in de vriezer en dan maandag weer uitleggen en opwarmen.
Ik wil op maandag ook wat (inmiddels Award Winning

Mijn vraag: Is het mogelijk om die sateh al vooraf klaar te maken en dan op de 1 of andere manier op te warmen? Kan ik me haast niet voorstellen maar ik laat me graag verassen.