Hallo mede BBQ genieters,
hierbij mijn bijdrage aan het vermaarde Indonesische gerecht der lekkerbekken: Sate Kambing.
Niet van het lam. Beh beh... maar van de Geit, dus meh meh.
een stukje van 500 gr gekocht bij mijn slager op de Haagse Mart. Naast twee fantastische stukken rib eye en twee kilo kip kluifjes.
De eerste foto: Na iets van 50 uur in de marinade, helemaal opgezogen:

Morgen een uurtje of wat op de Kamdo op lage temperatuur.
hierbij mijn bijdrage aan het vermaarde Indonesische gerecht der lekkerbekken: Sate Kambing.
Niet van het lam. Beh beh... maar van de Geit, dus meh meh.
een stukje van 500 gr gekocht bij mijn slager op de Haagse Mart. Naast twee fantastische stukken rib eye en twee kilo kip kluifjes.
De eerste foto: Na iets van 50 uur in de marinade, helemaal opgezogen:

Morgen een uurtje of wat op de Kamdo op lage temperatuur.