BasBQ
Beef en Steak

Saté ajam

 

MartinK

Kooltjesharker
Berichten
232
We hadden trek in een goede saté dus het boek Indostok uit de boekenkast getrokken.
In de ochtend maar eerst even de ingrediënten die we niet meer in huis hadden bij de tropische supermarkt gehaald.
Daarna de kip in de marinade gezet en zure komkommer en de pinda saus gemaakt.
Om een uur of 5 de saté bbq aangestoken en de fik erin.

20220305_125714.jpg



20220305_154934.jpg


20220305_154937.jpg


20220305_175515.jpg


20220305_180146.jpg
 
Lekkere satéstokjes 😋,
Waarmee heb je ze gemarineerd?
 
Het water loopt me in de mond.
Btw, de beste barbecue voor saté.
 
Lekkere satéstokjes 😋,
Waarmee heb je ze gemarineerd?
4 cm gember
5 knoflooktenen
1 eetlepel palmsuiker
sap van een 1/2 limoen
1 1/2 eetlepel soja saus
4 eetlepels kecap manis, wel een goeie ( kecap A )
Alles in de blender en toen in een ziplock met de kip..
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Heerlijk 😋
 
Dat ziet er prima uit. En met z'n mooie Yakitori wil je ook gewoon saté maken. DAt moet smullen geweest zijn
 
Lekker! Moet ik snel weer eens maken.
 
Lekker saté's. Het boek van Vanja staat er vol mee. Mooi bordje met die atjar (variatie ketimoen ?)
en wat Frits schrijft, zo'n Q is het beste geschikt voor sate's.
 
Doe je ook aan afhaal?
Man, wat ziet dat er goed uit
 
dat zijn heerlijke saté stokjes. Lekker snackje ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan