BasBQ
Beef en Steak

Saffraan Citroenkebabs

 
 
 
 
 
 

Bidle

Gemarineerd
Berichten
1.993
Zoals al een keer gemeld langzaam aan bezig met "Steven and Me" en nu de derde.

Had nog nooit shaslicks gemaakt. Denk door slechte ervaringen in het verleden, thuisfront leek het lekker. Dus spullen in huis gehaald en aan de gang, want thuisfront is verreweg de baas. ;)


Alles klaarzetten, vlees uit de marinade gehaald. Lag netjes in een zak te wachten in de koelkast. Marinade klaarmaken.

2014-08-03 Shashlik Kebab 01 by Bidle, on Flickr


2014-08-03 Shashlik Kebab 02 by Bidle, on Flickr


2014-08-03 Shashlik Kebab 03 by Bidle, on Flickr


Alles netjes aan elkaar rijgen en op de WGA. Eerst nog het idee om ze over dwars erop te leggen, maar vond dit toch makkelijker. Scheelt weer werk met draaien,... hoezo lui. :) Tijdens het draaien insmeren met de marinade en peper erop. Zout heb ik er pas achteraf op gedaan.

2014-08-03 Shashlik Kebab 05 by Bidle, on Flickr


2014-08-03 Shashlik Kebab 06 by Bidle, on Flickr



En al snel is het klaar,... hmm oogt een beetje verbrand, maar vlees moet wel goed zijn.

2014-08-03 Shashlik Kebab 07 by Bidle, on Flickr


2014-08-03 Shashlik Kebab 08 by Bidle, on Flickr



Couscous erbij en jeetje, dit was lekker!! Had ik niet verwacht, maar gelijk in mijn kook-klapper gezet. :)


2014-08-03 Shashlik Kebab 09 by Bidle, on Flickr
 
Mooi gedaan weer!
 
Lekker hoor!!
 
Terug
Bovenaan Onderaan