Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Volgens mij is het stalen rooster verchroomd of iets dergelijks en dat gaat er bij sommige van af en dan komt er een koperachtige laag doorheen die niet zo goed is voor je, daar heben RVS roosters geen last van.
Sorry, compleet onduidelijk berichjt van mij. Frits begreep me wel
Ik heb een Weber GBS gekocht. Dat rooster is RVS begreep ik. EN ik heb een weber WGA gekocht. Dat is staal+emaille.
Nu begreep ik dat RVS veeeel beter was. Ik vroeg me af waarom. Want ik heb nu een oudere weber (denk 5 jaar) en dat staal-emaille rooster werkt gewoon prima. Ik maak hem schoon met alu folie als ie nog warm is. Of soms even staalborsteltje.
Mijn vraag was dan ook. Wat is beter aan een RVS rooster dan de stalen. Maar ik begrijp van Frits dus dat die evt kan beschadigen, en dat de onderlaag niet zo best is voor je.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.