Beste Qers,
Deze 2 stukjes nog niet eerder gemaakt en las er goede dingen over.
De longhaas was wat kleiner en na het afgrillen is het soort van vergelijkbaar met de bavette.
De rundermuis heb ik niet afgegrild maar gewoon langzaam op temperatuur laten komen (kern 52c).
Die had ik in een rub gezet van jalapeno/bacon/honey smaak (zeer goede keuze omdat rundermuis best flauw van zichzelf is).
Helaas deze niet op de foto van de BBQ!
Volgende keer van de rundermuis misschien beef jerky van maken aangezien het net rosbief is zou dat moeten lukken ?
Maar was weer leuk om wat te kopen wat ik nog niet had bereidt.
Nog andere leuke suggesties die verrassend zijn?
Deze 2 stukjes nog niet eerder gemaakt en las er goede dingen over.
De longhaas was wat kleiner en na het afgrillen is het soort van vergelijkbaar met de bavette.
De rundermuis heb ik niet afgegrild maar gewoon langzaam op temperatuur laten komen (kern 52c).
Die had ik in een rub gezet van jalapeno/bacon/honey smaak (zeer goede keuze omdat rundermuis best flauw van zichzelf is).
Helaas deze niet op de foto van de BBQ!
Volgende keer van de rundermuis misschien beef jerky van maken aangezien het net rosbief is zou dat moeten lukken ?
Maar was weer leuk om wat te kopen wat ik nog niet had bereidt.
Nog andere leuke suggesties die verrassend zijn?