- Berichten
- 1.168
En voor de kinderen vanavond patat met kaassticks..... 

De spareribs en shortribs gerubd met treager rub voor varken en rund.
Vluchtig snufje Mexican rub (Chili achtig) over de spareribs heen en een wolkje zwarte peper extra over de shortribs.
Alles op zo'n 120 graden
Maiskolven met roomboter en maxicanrub en nog wat honing.
Wordt vervolgd.
Bak vol met korrels, nu ff paar uur op de camping aan de slag. (Lang leve de traeger )
)
		
		
	
	
		 
	
		 
	
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			

De spareribs en shortribs gerubd met treager rub voor varken en rund.
Vluchtig snufje Mexican rub (Chili achtig) over de spareribs heen en een wolkje zwarte peper extra over de shortribs.
Alles op zo'n 120 graden
Maiskolven met roomboter en maxicanrub en nog wat honing.
Wordt vervolgd.
Bak vol met korrels, nu ff paar uur op de camping aan de slag. (Lang leve de traeger
 )
)
		
		
	
	 
	 
	Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 
	 
	 
	 
	
 
	 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		

 
	


 
 
		 dan moet ik gelijk weer denken aan een recept van heel lang geleden, een portobello gevuld met geroosterde biefstuk met daar weer een Roquefortsaus overheen heerlijk op een bedje van rucola.
 dan moet ik gelijk weer denken aan een recept van heel lang geleden, een portobello gevuld met geroosterde biefstuk met daar weer een Roquefortsaus overheen heerlijk op een bedje van rucola.