BasBQ
Beef en Steak

Runder ribeye zuid Amerika.

TraegerTinus

Pitmaster
 
 
Berichten
704
Goedenavond,
Net bij de hanos runder ribeye gehaald voor a.s zaterdag a 1,3kg
Nu ben ik een beetje aan het inlezen wat te doen.

Caveman style, dikke plakken op de houtskool of low slow, heb ik net wat over gelezen op site van noskos.

Daar er meerdere dingen tegelijk klaar gemaakt gaan worden, neig ik naar Caveman style op de smokey joe en procureur en spareribs en picanha op de traeger.

Iemand een idee wat ik het beste kan doen? Toch de Caveman voor tussendoor als de rest ligt te low and slowen? Of is het een doodzonde om ribeye te cavemannen?



Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 

@rno

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.158
Caveman style moet je “durven”. Wat is het geworden?
 

TraegerTinus

Pitmaster
 
 
Berichten
704
Caveman style moet je “durven”. Wat is het geworden?
De durf was er wel. Had helaas geen houtskool gekocht. Een paar plakken boven hete kolen klaargemaakt en een groot stuk low and slow. Wel goed gelukt volgens mij, maar ik heb liever picanha.

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan