BasBQ
Beef en Steak

Runder Braten

Maccie

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
2.592
Ik was toevallig bij de groothandel in Duitsland en daar zag ik een stukje vlees liggen wat mij deed denken aan runderribben........ die kon ik niet laten liggen en dus meegenomen naar huis.






Bij thuiskomst dus ook bereid als runderribben. Ingesmeerd met sriracha saus en in de PeZo.





Op de Primo ermee en gaan op 140 graden.






7 uur later ging de prikker erdoor als door boter. Nog even op de foto.













Was echt een lekker stukje vlees. Het bovenste deel was minder vettig/sappig als het deel dicht bij de ribben maar ook zeker niet droog.


Deze blijft in het assortiment ;)


 

toet007

Sprokkelaar
 
 
Berichten
48
Heerlijk......zijn idd short ribs......maar dan andersom gesneden

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 

badjak

Vuurmaker
Berichten
73
Het zijn short ribs.
Da's hoe ik ze normaal gesproken krijg (sorry, niet krijg, maar koop).
Ik vindt het een heel lekker stuk vlees (en het is bij ons zo'n beetje het goedkoopste vlees dat je kan kopen, 2 Euro per kg)
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.667
badjak zei:
Het zijn short ribs.
Da's hoe ik ze normaal gesproken krijg (sorry, niet krijg, maar koop).
Ik vindt het een heel lekker stuk vlees (en het is bij ons zo'n beetje het goedkoopste vlees dat je kan kopen, 2 Euro per kg)

Grappig hoe dit per land verschilt. Hier betaal je al snel 17 eu de kilo ( grainfed Hanos)
 
Bovenaan Onderaan