- Berichten
- 2.588
Ik was toevallig bij de groothandel in Duitsland en daar zag ik een stukje vlees liggen wat mij deed denken aan runderribben........ die kon ik niet laten liggen en dus meegenomen naar huis.


Bij thuiskomst dus ook bereid als runderribben. Ingesmeerd met sriracha saus en in de PeZo.


Op de Primo ermee en gaan op 140 graden.


7 uur later ging de prikker erdoor als door boter. Nog even op de foto.





Was echt een lekker stukje vlees. Het bovenste deel was minder vettig/sappig als het deel dicht bij de ribben maar ook zeker niet droog.
Deze blijft in het assortiment


Bij thuiskomst dus ook bereid als runderribben. Ingesmeerd met sriracha saus en in de PeZo.


Op de Primo ermee en gaan op 140 graden.


7 uur later ging de prikker erdoor als door boter. Nog even op de foto.





Was echt een lekker stukje vlees. Het bovenste deel was minder vettig/sappig als het deel dicht bij de ribben maar ook zeker niet droog.
Deze blijft in het assortiment
