- Berichten
- 717
Vandaag ging mijn buurman naar de Makro.
Hij zou voor mij runder- buikribben meenemen zodat ik het Dino ribben recept van Steven kon maken.
Hij kwam met een stuk rund onderrib thuis ~X( ~X( ~X(!
Het is een stuk van 2,5 kg, en er zit zo te voelen geen bot in.
Is er iemand die hier een mooie bereiding voor weet?
Morgen zelf maar op zoek naar echte ribbels :-?
EDIT: Ik zie net dat Dennis van dit stuk vlees een pulled beef heeft gemaakt
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/low-slow/pulled-beef/
Dat gaat hem dus worden!
Hij zou voor mij runder- buikribben meenemen zodat ik het Dino ribben recept van Steven kon maken.
Hij kwam met een stuk rund onderrib thuis ~X( ~X( ~X(!
Het is een stuk van 2,5 kg, en er zit zo te voelen geen bot in.
Is er iemand die hier een mooie bereiding voor weet?
Morgen zelf maar op zoek naar echte ribbels :-?
EDIT: Ik zie net dat Dennis van dit stuk vlees een pulled beef heeft gemaakt
http://www.bbqgenootschap.nl/forum/low-slow/pulled-beef/
Dat gaat hem dus worden!