- Berichten
- 10.082
Hallo BBQ-collega's
Om een beetje ruimte in de vriezer te krijgen, was ik helaas genoodzaakt afgelopen weekend babyback ribs te maken
Dit was een mooi moment om eens een andere mopsaus te proberen.
De avond ervoor de ribben geprept. Ingesmeerd met mosterd en de standaard rub van Noskos gebruikt.
Volgende dag de WSM voorbereid met o.a. 2 stukjes kersenhout. Methode 2-1-1 aangehouden (ongeveer)
Na 2 uurtjes ingepakt, een uurtje later uitgepakt en voorzien van mopsaus. Dit 2 maal gedaan in het laatste uur.
Het is eigenlijk de Noskos' Sweet & Smokey als basis, met als toevoeging 1 theelepel sambal en een flinke scheut gembersiroop.
Het resultaat was heerlijk, en zeker voor herhaling vatbaar.
Hier de foto's (anders niet gebeurd natuurlijk)








Bedankt voor het kijken
Rick
Om een beetje ruimte in de vriezer te krijgen, was ik helaas genoodzaakt afgelopen weekend babyback ribs te maken

Dit was een mooi moment om eens een andere mopsaus te proberen.
De avond ervoor de ribben geprept. Ingesmeerd met mosterd en de standaard rub van Noskos gebruikt.
Volgende dag de WSM voorbereid met o.a. 2 stukjes kersenhout. Methode 2-1-1 aangehouden (ongeveer)
Na 2 uurtjes ingepakt, een uurtje later uitgepakt en voorzien van mopsaus. Dit 2 maal gedaan in het laatste uur.
Het is eigenlijk de Noskos' Sweet & Smokey als basis, met als toevoeging 1 theelepel sambal en een flinke scheut gembersiroop.
Het resultaat was heerlijk, en zeker voor herhaling vatbaar.
Hier de foto's (anders niet gebeurd natuurlijk)








Bedankt voor het kijken
Rick