BasBQ
Beef en Steak

Rub Pulled Pork

 
 
 

Cageman

Vuurmaker
Berichten
76
Volgende week ga ik een Pulled Pork maken en nu wil ik een kant en klare rub gaan kopen.

Iemand tips voor welk merk, webshop ?

Normaal maak ik een Carolina rub, maar deze vind ik nergens in een potje.

PS, het mag best pittig zijn.
 
Pulled Pork doe ik altijd met verstegen Spare rib kruiden (is eigenlijk een all purpose rub) helaas alleen te krijgen in 1,5 kilo bussen bij de groothandel.
Ook op Kip en Lam doet hij het erg goed.
Zit geen suiker in, wel: zout, paprika, peper, koriander, piment, jeneverbes, rozemarijn, laurier, majoraan, tijm, knoflook, ui.

Laksaus altijd een mix van 3 el. Blues Hog original BBQ sauce, 2 el. Blues Hog Tennessee red sauce en 1 a 2 tl. frambozenjam.
Het zoutige van de rub wordt zo door de zoete laksaus gecompenseerd.
De frambozenjam geeft er een heerlijke fruitige toon aan.
Krijg nu al trek :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan