BasBQ
Beef en Steak

Rotisserie haxe

meinonA

Stoker
Berichten
271
Haxe op de Weber 57 met een eigen gemaakte afrkaanse braai kolenmand.

Ben benieuwd naar vanavond.

20230130_141416.jpg
 
Machtig💪🏼,.ben benieuwd of dit niet meteen te heet is ..
 
Machtig💪🏼,.ben benieuwd of dit niet meteen te heet is ..
Nou, de bedoeling was dat ik een soort barrière had door dat wandje. Waardoor de warme lucht er een beetje overheen gaat, helaas is het niet helemaal stabiel. Moet nog effe kijken hoe ik dit kan verbeteren.
 
Nou, de bedoeling was dat ik een soort barrière had door dat wandje. Waardoor de warme lucht er een beetje overheen gaat, helaas is het niet helemaal stabiel. Moet nog effe kijken hoe ik dit kan verbeteren.
Waarom niet met kolen, is wat beter te regelen.
Open vuur is mooi maar je moet dan je product dichter en verder af kunnen zetten.
Hoe is het vlees geworden.?
 
Waarom niet met kolen, is wat beter te regelen.
Open vuur is mooi maar je moet dan je product dichter en verder af kunnen zetten.
Hoe is het vlees geworden.?
Het vel was te ver gegaan, maar de rest was wel goed. En lekker.
Uiteindelijk heb ik de insert eruit gehaald omdat ie telkens omviel.
Ik had m aan de ene kant op het kolenrooster laten rusten en aan de andere kant op die palletjes die normaal gesproken het grillrooster vasthouden.
Ik denk dat ik een nieuwe ga maken die niet afhankelijk is van die palletjes. Alleen even kijken hoe ik dat ga doen zodat de support schuin wegloopt zodat ie de ronding van de BBQ volgt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan