BasBQ
Beef en Steak

Rosbief

 
 
 

Slange

Sprokkelaar
Berichten
36
Tja, we moeten elke dag eten en mijn wga was weer helemaal schoon dus een stukje rosbief op 120 graden met een Steven Raichlen rubje
( te zuinig, volgende keer meer )



een beetje pielen met de temperatuur



het resultaat na een klein uurtje



buikje weer vol, morgen geen bbq want we moeten asperges gaan eten bij familie  :D

 
Mooi ros? gegaard, zal zeker smaken!
En ik zie dat je de nieuwste WGA versie heb (zonder de zijwaartse handvatten), die is dus ook mooi ingezegend  :)
 
mooi stukje vlees, en mooi gegaard
 
zo dat ziet er lekker uit zeg
 
Mooie garing, hoe had je de WGA ingericht?
 
Ziet er lekker uit!
 
Heerlijk dun en dan koud op een broodje met wat peper en zout... Het water loopt me in de mond
 
Ziet er heerlijk uit!!!
 
Nice!! Ziet er goed uit man!
 
Tante Agnes zei:
Mooie garing, hoe had je de WGA ingericht?

linkerhelft met een tiental briketten, daarnaast een aluminium lekbakje, daaroverheen het rooster en het vlees. Helaas geen foto van.
In eerste instantie had ik teveel briketten en werd de temp te hoog, toen een aantal terug in de starter gedaan en de rest met de luchttoevoer geregeld.
 
Heerlijk zeg prachtig stuk rosbief
 
Ik zie hier een idee voor het volgende weekend.
Ziet er lekkerrrrrr uit hoor.
 
Ik denk dat ik dit wel lust!! :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan