- Berichten
- 405
Vandaag kwam ik in de supermarkt een mooi stuk Rosbief tegen van +/- 600 gram, en die zag ik helemaal op mijn Q liggen.
Eerst een marinade gemaakt van
- tijm
- basilicum
- oregano
- chili vlokken
- zout
- peper
- knoflook poeder
- ui granulaat
- olijfolie
Rosbief erin en een aantal uurtjes lekker laten marineren
Hij ligt nu op de Q te wachten tot hij 54 graden aan tikt, dan in de folie rusten en smikkelen maar.
Tussentijds op de Q, gaat lekker;
En klar, 54 Graden gehaald, in Palmen naar en wachten op eindresultaat....
En klaar, ik moet zeggen goed gelukt, heerlijke smaak beetje rokerig en mooi rood in het midden. Deze gaat zeker vaker komen!
Bedankt voor het kijken, en tot de volgende Q
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Eerst een marinade gemaakt van
- tijm
- basilicum
- oregano
- chili vlokken
- zout
- peper
- knoflook poeder
- ui granulaat
- olijfolie

Rosbief erin en een aantal uurtjes lekker laten marineren

Hij ligt nu op de Q te wachten tot hij 54 graden aan tikt, dan in de folie rusten en smikkelen maar.
Tussentijds op de Q, gaat lekker;

En klar, 54 Graden gehaald, in Palmen naar en wachten op eindresultaat....

En klaar, ik moet zeggen goed gelukt, heerlijke smaak beetje rokerig en mooi rood in het midden. Deze gaat zeker vaker komen!

Bedankt voor het kijken, en tot de volgende Q
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk