- Berichten
- 7.242
Gisteren bij het opruimen van de vriezer nog een stukje rosbief en een pakje gua bao tegengekomen...
Omdat de rosbief uit Szechuan (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=6449.0) nog op de todo stond, besloten om deze te gaan maken, en met succes!
Na ruim anderhalf uur op 110gr, was de kern 47:
Nog heel even boven de kolen:
Wat bundelzwammen gebakken in sesamolie, een scheutje soyasaus en een teentje knoflook uit de knijper
Geserveerd op een Gua Bao, met bundelzwam, lente-ui en een drupje oestersaus:
Best lekker gegeten....
Omdat de rosbief uit Szechuan (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=6449.0) nog op de todo stond, besloten om deze te gaan maken, en met succes!
Na ruim anderhalf uur op 110gr, was de kern 47:
Nog heel even boven de kolen:
Wat bundelzwammen gebakken in sesamolie, een scheutje soyasaus en een teentje knoflook uit de knijper
Geserveerd op een Gua Bao, met bundelzwam, lente-ui en een drupje oestersaus:
Best lekker gegeten....