BasBQ
Beef en Steak

Rosbief uit szechuan op Gua Bao met bundelzwam

 
 
 
 
 

Ceriel

BBQ Junkie
Berichten
7.242
Gisteren bij het opruimen van de vriezer nog een stukje rosbief en een pakje gua bao tegengekomen...
Omdat de rosbief uit Szechuan (http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=6449.0) nog op de todo stond, besloten om deze te gaan maken, en met succes!







Na ruim anderhalf uur op 110gr, was de kern 47:


Nog heel even boven de kolen:


Wat bundelzwammen gebakken in sesamolie, een scheutje soyasaus en een teentje knoflook uit de knijper




Geserveerd op een Gua Bao, met bundelzwam, lente-ui en een drupje oestersaus:




Best lekker gegeten.... :D
 
Wow. Krijg spontaan trek!!!!
 
Lekker! Mag je gerust langs brengen voor de lunch.......
 
Ja, lust ik, durf ik zo op het oog te vertellen.
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
ziet er heerlijk uit
 
lekker lekker lekker
dat ziet er geweldig uit
 
Ziet er lekker uit, en mooie foto's
 
Superjohn +1
 
Lol, daar ging vast iets mis op de iPhone :D
 
Dat is een erg fijn bordje zo, Ceriel!
Ziet er machtig lekker uit!
 
Mooi hoor! Lust ik!
 
Wow, dat ziet er machtig lekker uit. Iets voor de lunch tijdens onze workshop van a.s. zaterdag? B-)
 
Ceriel zei:
McPeet zei:
Wow, dat ziet er machtig lekker uit. Iets voor de lunch tijdens onze workshop van a.s. zaterdag? B-)
Ik neem 2 potten SSS-sauce mee  :D

ziet er erg lekker uit.

P.S. ik neem wel een pak hagelslag mee hebben we in ieder geval een chocolaatje bij de koffie.
 
Ceriel zei:
McPeet zei:
Wow, dat ziet er machtig lekker uit. Iets voor de lunch tijdens onze workshop van a.s. zaterdag? B-)
Ik neem 2 potten SSS-sauce mee  :D
Topperrrr. Daar ben ik zo blij mee. :) :) :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan