BasBQ
Beef en Steak

Rooster volplempen (pulled beef lopend draadje)

ziet er goed uit zeg. heerlijk wonen ook daar (geen gedonder met de buren:ROFLMAO:)
wat voor vlees heb je er precies opgelegd? Wil binnenkort ook nog een keer voor de pulled beef gaan namelijk.
 
Twee flinke Simmentaler rundernekken 5.6 kg totaal. Ondanks mooie marmering, geïnjecteerd met een bouillon. Flink wat kersen-& whiskyvaten hout om te roken. Bij 60 graden flink gelakt met bbqsaus, uurtje stief laten worden, daarna inpakken tot 95 graden. Uitdampen, opnieuw inpakken en uurtje in koelbox laten rusten. Bordje opmaken en aanvallen.

En scheelt ik hoef niet te delen met de buren ivm overlast🤪
 
Ziet er heerlijk uit, maar wat voor vlees heb je gebruikt hiervoor?
Edit: oepsch, ik zie net dat de vraag hierboven al gesteld is :sleep:
 
Het verdwijnt als sneeuw voor de zon.
Wat een uitgelezen weertje om dit klaar te maken en een leuke variant op een post.
Lekker.
 
Ziet er super uit zeg! Heb je dat tafeltje zelf gemaakt? Ziet er kicken uit!
 
Dat is een hele goede de mijne is 23 jaar. En ingebouwd. Ik denk dat ik dit gerecht toch eens ga uitproberen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan