BasBQ
Beef en Steak

Roomborstplaat

Big-T

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.093
geen idee hoe het zou smaken (behalve dat het zoet zal zijn ;) ) maar het ziet er meesterlijk uit!
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Je weet toch wel hoe borstplaat smaakt??
 

Big-T

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.093
dat kennen ze in brabant niet denk ik ;) of ik ben wereldvreemd
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Kom je niet bij de bakker rond sinterklaas?
 

Big-T

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.093
jawel, daar hebben ze worstenbroodjes en eierkoeken ;)
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Oh, ja Brabant h?.  Nou, dan maar weer gewoon on topic en Tom even bij je bakker kijken eind november, begin december en wat borstplaat meenemen ;)
 

Joris

Kooltjesharker
Berichten
122
Frits zei:
Leo een suiker thermometer heb je hierbij nodig omdat je het moet verwarmen tot 115 C.

Dat kan je ook met een thermopen doen maar dan je moet dan zeker zijn dat de voeler de bodem niet raakt want dan meet je verkeerde waardes.

Een suiker thermometer is zo gemaakt dat als hij op de bodem staat de voeler daar geen contact mee heeft.

Ook zit er geen kwik in, ook niet verkeerd ;)

Bij die van mij staan nog wat extra markeringen voor verschillende soorten suikerwerk.

150229.jpg


kosten rond de dertien euro.

Thnx Frits, weer iets geleerd. Mijn vriendin gebruikt nu iedere keer mijn thermapen als ze nougat gaat maken. Een thermometer van 15 euro lijkt me een beter plan  ;)
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.434
Een suikerthermometer kan voor nog veel meer recepten gebruikt worden. Dus multi inzetbaar
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Yep, toffee's en caramels bijvoorbeeld.... met zeezout bovenop.... nu krijg ik trek....
 
Bovenaan Onderaan