Ik ben geen onbekende met verse worst en BBQen. Veel afwisseling is leuk op de BBQ.
Nu de winter toch echt wel begonnen is dacht ik rookworsten te gaan maken.
2,5kg vlees in huis gehaald. Recept aangehouden van Nosmo.
Alleen zwarte peper en foelie toegevoegd.
Gelijk een mooi stuk buikspek afgesneden voor mijn bacon voor volgende week.
Het worst deegje met de farce.
De darm afvullen met mijn mooie dierbare kenwood.
Na ca. 24 uur drogen de BBQ op.
Combi van kersen en pecan hout.
3 uurtjes stabiel op ca. 80 graden.
Na 3 uur zeer mooi gekleurd en flink wat rook gehad. Het pittige van de pecan komt boven het zoete van de kers uit.
Nu kunnen de mooie worsten afkoelen voor ik ze vacu?m ga verpakken en invriezen.
Nu de winter toch echt wel begonnen is dacht ik rookworsten te gaan maken.
2,5kg vlees in huis gehaald. Recept aangehouden van Nosmo.
Alleen zwarte peper en foelie toegevoegd.

Gelijk een mooi stuk buikspek afgesneden voor mijn bacon voor volgende week.

Het worst deegje met de farce.

De darm afvullen met mijn mooie dierbare kenwood.

Na ca. 24 uur drogen de BBQ op.
Combi van kersen en pecan hout.

3 uurtjes stabiel op ca. 80 graden.

Na 3 uur zeer mooi gekleurd en flink wat rook gehad. Het pittige van de pecan komt boven het zoete van de kers uit.
Nu kunnen de mooie worsten afkoelen voor ik ze vacu?m ga verpakken en invriezen.
