- Berichten
- 7.146
Hilke had tijdens de workshop ook nog een rollade uitgesneden en geknoopt, deze was door Martijn al van binnen gekruid.

De buitenkant met pezo gekruid en opgeleukt met wat rozemarijn, tijm en plakjes knoflook. Daarna op de Q (160gr) met een stukje appelhout


Na een uur sjalottenpartjes en geplette knoflooktenen in olie toegevoegd, en na 2 uur was-ie klaar (kern73):


Gegeten met een pruimensausje, krulfriet en witlofschotel (http://www.24kitchen.nl/recepten/witlofschotel).

Zou zomaar op de kerstdis kunnen verschijnen...

De buitenkant met pezo gekruid en opgeleukt met wat rozemarijn, tijm en plakjes knoflook. Daarna op de Q (160gr) met een stukje appelhout


Na een uur sjalottenpartjes en geplette knoflooktenen in olie toegevoegd, en na 2 uur was-ie klaar (kern73):


Gegeten met een pruimensausje, krulfriet en witlofschotel (http://www.24kitchen.nl/recepten/witlofschotel).

Zou zomaar op de kerstdis kunnen verschijnen...
